tuotteet_sydänpuu_fi

Männyn sydänpuu on ekologinen ja kestävä puurakentamisen raaka-aine. Sydänpuumateriaali on uuteaineiden kyllästämää kuollutta puuainesta, johon on kertynyt luontaisia lahonsuoja-aineita. Erityisominaisuuksia pääsee syntymään, kun puu on saanut kasvaa hitaasti ja luonnonmukaisesti. Finnstamm Oy:n Sydänpuumateriaali on peräisin tarkasti valikoiduista männyistä ja puun alkuperä on aina jäljitettävissä.

Männyn sydänpuu on näyttävä ja kestävä materiaali, josta voidaan rakentaa erilaisia tuotteita ulko- ja sisäkäyttöön, sekä esimerkiksi restauroida kulttuurishistoriallisesti tärkeitä kohteita. Finnstamm Oy:n männyn sydänpuu palvelee käyttäjiään muun muassa. museoviraston kohteissa, terasseilla, ulkovuorauksissa, ulkokalusteissa, silloissa ja retkeily- ja ulkoilualueiden rakenteissa. Sydänpuutuotteet soveltuvat erityisen hyvin ulkorakentamiseen niiden luontaisen lahonkestävyyden ansiosta.

Valmistamme sydänpuutuotteemme perinteisesti tai radiaalisahattuna. Radiaalisahaustekniikalla on mahdollista saavuttaa näyttävät ja kulutusta kestävät pintaominaisuudet. Tarjoamme sydänpuutavaraa vakiodimensioissa terassirakentamiseen, ulkoverhouspaneeleihin sekä lattiarakentamiseen. Lisäksi meillä on mahdollisuus valmistaa tuotteita myös erikoiskohteisiin. Kysy rohkeasti, sopisiko sydänpuu suunnittelemaanne kohteeseen. Käyttämämme raaka-aine on pääsääntöisesti ylisuurta mäntyä, siksi pystytymme valmistamaan sydänpuusta myös hyvin isoja mittoja.

Kiinnostuitko sydänpuutuotteiden tarjoamista mahdollisuuksista teidän rakennuskohteessanne? Kysy tarjous sydänpuutuotteiden toimituksesta tai tilaa näytekappaleet!

Männyn sydänpuutuotteita, lataa esite

 

Evira - IPPC ISPM 15-standard
FI-KTTK-2009 P 557
PEFC/02-31-195
Caring for our forests globally –
Info: www.pefc.fi

Finnstamm Oy
Torikatu 31
54800 Savitaipale
Finland

 

Copyright

Copyright © 2023 Finnstamm. Kaikki oikeudet pidätetään.